Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Continuă proiectul de reabilitare a trotuarelor pe bd. Grigore Vieru

   1619

Primăria municipiului Chișinău informează că au fost reluate lucrările de reabilitare a trotuarelor pe bd. Grigore Vieru din sectorul Râșcani. Acestea presupun ultima etapă de intervenție la infrastructura bulevardului, în perimetrul str. Romană - str. Albișoara.

Activitățile pe șantier se desfășoară pe partea impară, cu decaparea pavelelor degradate, după care va aplicat pavajul nou, reabilitate zonele verzi din preajmă și amenajate locuri de parcare în zona str. Albișoara pe ambele sensuri.

E de menționat că pe parcursul anului 2021, municipalitatea a inițiat un amplu proiect de reabilitare a bd. Grigore Vieru, fiind reconstruită aleea pietonală pe tronsonul (str. Pietonală E. Doga - str. Albișoara), precum și trotuarele pe ambele sensuri ale bulevardului, în perimetrul str. Constantin Tănase - str. Romană. De asemenea, intervenția a prevăzut și reabilitarea sistemului de iluminat stradal și decorativ al căilor pietonale, amenajarea spațiilor verzi și introducerea sistemului de irigare automatizată, precum și instalarea mobilierului urban.