Desfășurarea lucrărilor de amenajare a benzii de încadrare din Calea Orheiului intersecție cu str. Studenților

http://new.chisinau.md/index.php/ro/desfasurarea-lucrarilor-de-amenajare-a-benzii-de-incadrare-din-calea-20292_246961.html

Primăria municipiului Chișinău informează că pe Calea Orheiului, sectorul Râșcani serviciile edilitare desfășoară lucrări de reabilitare a infrastructurii părții carosabile. Astfel, muncitorii execută lucrări de schimbare a bordurii drumului, de la sensul giratoriu, bd. Renașterii Naționale spre direcția de ieșire din oraș.

Anterior pe acest tronson de stradă a fost modernizată rețeaua de iluminat. Lucrările au prevăzut schimbarea pionilor și a consolelor de iluminat, fiind instalate becuri de tip LED.

Totodată, continuă lucrările de amenajare a unei benzi de încadrare la intersecția Calea Orheiului și str. Studenților, pentru decongestionarea traficului din zonă. Activitățile pe șantier se desfășoară se desfășoară conform proiectului aprobat, iar muncitorii execută lucrări de terasament pentru noul obiect de infrastructură.

După finalizarea lucrărilor la banda de încadrare, va fi asigurată preluarea fluxul de transport care virează la dreapta și încadrarea pentru deplasarea spre direcția str. Studenților. De asemenea, în zona de intervenție vor fi modernizate și stațiile de așteptare a transportului public de pasageri.

11.03.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md