Sesiuni de informare pentru tinerii din capitală care vor să aplice în cadrul Programului municipal de granturi - 2022

   1726

Primăria municipiului Chișinău informează că Centrul Municipal de Tineret Chișinău inițiază sesiuni de informare, pentru tinerii din capitală, care vor să aplice la finanțarea proiectelor în cadrul Programului municipal de granturi - 2022 pentru tinerii din organizațiile de tineret/grupuri de inițiativă.

Astfel, miercuri, 23 februarie, a.c., ora 15:00, tinerii din organizațiile de tineret/grupuri de inițiativă sunt așteptați să depună dosarele de proiecte la program și să participe în cadrul sesiunii informative LIVE pe FACEBOOK (pagina Centrului Municipal de Tineret Chișinău) unde pot afla răspunsuri legate de cerințele pentru aplicare.

Cei interesați se pot înregistra în prealabil: https://forms.gle/ES3eYTZt6ad6d6Xu9.

Fondul total al Programului municipal de granturi constituie 500 mii lei. Proiectele înaintate spre finanţare vor avea o durată maximă de implementare de 8 luni şi necesită a fi încheiate în luna decembrie 2022. 

Dosarele pot fi depuse până la data de 18 martie, curent, în format electronic la adresa: programgranturi@gmail.com. Pentru mai multe detalii, cei interesați sunt îndemnați să apeleze la tel. 022 482420 sau la e-mail:centru.chisinau@gmail.com.