Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inaugurarea terenului de sport multifuncțional la IP LT „OLIMP”

   309

Primăria Municipiului Chișinău informează că marți a fost inaugurat terenul de sport multifuncțional al Instituției Publice Liceul Teoretic „Olimp” din sectorul Ciocana, unde studiază circa 1000 de elevi.  

Amenajarea terenului de sport a fost asigurată de Primăria Chișinău, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul Proiectului „Fotbal în școli”, astfel că atât elevii, cât și tinerii din cadrul ACS „Juniorul” se vor putea bucura de bune facilități pentru practicarea fotbalului.

Terenul nou inaugurat este al 20-lea obiectiv de acest fel realizat în cadrul proiectului comun al Primăria Capitalei împreună cu FMF, numărul acestora, urmând să crească.

Primăria Chișinău va susține în continuare sportul și va rămâne alături de copii, inclusiv prin deschiderea în cadrul instituțiilor de învățământ municipale a noi stadioane sau prin modernizarea celor existente.

Noul teren de sport face parte dintr-un șir de obiective realizate în ultima perioadă de Primărie Chișinău la IPLT „Olimp”.

Printre acestea se numără: reparația capitală a sălii sportive, a sălii de festivități și a trei săli de studii.

Totodată, din bugetul municipal au fost acordate mijloace financiare și pentru instalarea rampelor de acces, pentru efectuarea lucrărilor de tâmplărie a cantinei și pentru achiziționarea utilajului în cantină instituției: rolă performantă, frigidere, boiler, mașină de tăiere a legumelor.

Primăria Chișinău continuă să investească în infrastructura sportivă din cadrul instituțiilor de învățământ din Capitală.