Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Împreună să facem Chişinăul mai curat!

   3260

Primarul general Dorin Chirtoacă vrea să afle care sunt priorităţile locuitorilor municipiului Chişinău în ce priveşte salubrizarea oraşului, având în vedere începutul campaniei de curăţenie de primăvară. În acest context, Primăria Chişinău iniţiază o discuţie publică privind zonele prioritare unde să intervină serviciile municipale de salubrizare.

Cetăţenii pot expedia sugestiile şi propunerile lor referitoare la străzile, locurile şi zonele pe care le consideră mai dificile şi se impune intervenţia urgentă a serviciilor de profil, prin poşta electronică, la următoarea adresă: drp@pmc.md sau pe pagina web a Primăriei, www.chisinau.md, la rubrica „Comentarii".

De asemenea, Primăria Chişinău se adresează către locuitorii municipiului şi solicită susţinerea apelurilor noastre de implicare în campania de salubrizare de primăvară, pentru a conferi oraşului nostru un aspect mai curat şi mai îngrijit. În primul rând, ne referim la gestionarii privaţi ai fondului locativ, agenţii economici şi persoanele fizice care au obligaţia să curăţe teritoriile adiacente în care-şi desfăşoară activitatea sau pe care le administrează. 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău