Amânarea ședinței Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale

https://new.chisinau.md/ro/amanarea-sedintei-comisiei-pentru-protectie-sociala-ocrotire-a-sanatatii-educati-20924_246605.html

Şedinţa Comisiei pentru protecție socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații internaționale, programată pentru astăzi, 24 decembrie 2021, ora 13:00, a fost amânată pentru ziua de marți, 28 decembrie 2021, ora 09:30.

Evenimnentul va avea loc în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43. Contramandarea şedinţei a fost cauzată din lipsa de cvorum. 

Ordinea de zi a ședinței: 

1. Cu privire la aprobarea în redacție nouă a Statului de personal al Serviciului social „Asistență personală" de pe lângă Direcția generală asistență medicală și socială".

Raportor: Boris Gîlca, șef interimar al Direcțieigenerale asistență medicală și socială

2. Cu privire la aprobarea în redacție nouă a Statutului de personal al Serviciului social de personal al Serviciului social "Asistență socială" de pe lângă Direcția generală pentru protecția drepturilor copilului".

Raportor: Serghei Oceretnii, șef al Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului

3. Cu privire la modificarea denumirii Gimnaziului nr. 7 în Gimnaziul „Adrian Păunescu"

Raportor: Pavaloi Andrei, șef adjunct al DGETS

Proiecte de decizie

24.12.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md