Amenajarea locurilor de odihnă şi agrement din Chişinău

https://new.chisinau.md/ro/amenajarea-locurilor-de-odihna-si-agrement-din-chisinau-20292_238088.html

Primăria Chişinău a aprobat planul de acţiuni de pregătire a locurilor de odihnă şi agrement din municipiul Chişinău pentru sezonul de primăvară – vară 2010.

Primăria Chişinău a aprobat planul de acţiuni de pregătire a locurilor de odihnă şi agrement din municipiul Chişinău pentru sezonul de primăvară – vară 2010.

În acest an, vor fi amenajate următoarele zone de odihnă: Pădurea-parc „Râşcani”, Parcul „Valea Morilor”, Parcul „Râşcani”, Parcul „Valea Trandafirilor”, Parcul „La izvor”, Grădina publică „Alunelul”, Parcul Nistrean, Parcul Dendrariu şi Grădina Zoologică.

În zonele de agrement vor fi efectuate lucrări de salubrizare a spaţiilor verzi, reparaţie şi instalare a băncilor, reparaţie şi instalare a urnelor de gunoi, amenajarea albiilor bazinelor acvatice, reparaţia utilajelor de plajă, amenajarea plajelor, reparaţia iluminatului public, amenajarea terenurilor pentru containerele de gunoi etc. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de amenajare şi în parcurile din centrul oraşului. În acest sens, va fi reparat havuzul din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, havuzul din Grădina Catedralei, la fel va  fi reparat iluminatul public din parcurile din centrul Chişinăului.

Potrivit unei dispoziţii a primarului general Dorin Chirtoacă, fiecare zonă de odihnă va obţine autorizaţie sanitară pentru funcţionare. În acelaşi timp, va fi interzis accesul mijloacelor de transport particular în parcuri şi scuaruri.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

20.04.2010

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md