Angajaţii primăriei Chişinău au ţinut un minut de reculegere în memoria unui pompier căzut la datorie

https://new.chisinau.md/ro/angajatii-primariei-chisinau-au-tinut-un-minut-de-reculegere-in-20292_237233.html

Angajaţii primăriei Chişinău au ţinut un minut de reculegere în memoria celui care a fost Sergiu Rusu, pompier în cadrul Direcţiei situaţii excepţionale a municipiului Chişinău. La 6 august curent, la ora 21.20, tânărul de numai 22 de ani ...

       Angajaţii primăriei Chişinău au ţinut un minut de reculegere în memoria celui care a fost Sergiu Rusu, pompier în cadrul Direcţiei situaţii excepţionale  a municipiului Chişinău. La 6 august curent, la ora 21.20, tânărul de numai 22 de ani a fost accidentat în timp ce-şi aduna echipamentul după stingerea ierbii în apropierea carosabilului, aflându-se, de fapt, în exerciţiul funcţiei.

      Primarul capitalei Dorin Chirtoacă, preocupat de circumstanţele morţii tragice a pompierului aflat în exerciţiul funcţiei, a insistat să afle dacă s-a adeverit faptul că cel care s-a făcut vinovat de producerea accidentului se afla în stare de ebrietate şi a cerut o transparenţă totală în acest caz. Totodată, edilul capitalei a insistat la o conlucrare mai strânsă în asemenea situaţii între pompieri şi colaboratorii poliţiei rutiere municipale.

       Direcţia Relaţii Publice a                        13.08.2007

      Primăriei mun. Chişinău

13.08.2007

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md