ANUNŢ cu privire la prelungirea concursului prin modificarea datei-limită de depunere a documentelor la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante în cadrul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie - Specialist superior al Direcţiei lucrări edilitare.

https://new.chisinau.md/ro/anunt-cu-privire-la-prelungirea-concursului-prin-modificarea-datei-limita-de-20294_248741.html

Se anunță prelungirea concursului prin modificarea datei-limită de depunere a documentelor la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de Specialist superior al Direcţiei lucrări edilitare din cadrul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie. Depunerea dosarului de participare la concurs și de desfășurare a concursului vor avea loc la sediul Direcției generale transport public și căi de comunicație, pe adresa: MD-2004, mun. Chișinău, str. Serghei Lazo nr. 18. Telefon de contact - (022) 204-664. E-mail - dirtrans@pmc.md; Persoana responsabilă de oferirea informațiilor suplimentare și primirea dosarelor cu documentele de participare la concurs - dna Ana Negruța, șef Secția resurse umane.

public/publications/27458405_md_anunt_prelung.pdf
09.10.2019

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md