ANUNŢ cu privire la prelungirea concursului prin modificarea datei-limită de depunere a documentelor la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante în cadrul Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale a Consiliului municipal Chişinău - Specialist principal în Serviciul tehnologii şi securitate informaţională a patrimoniului municipal din cadrul Direcţiei relaţii patrimoniale.

https://new.chisinau.md/ro/anunt-cu-privire-la-prelungirea-concursului-prin-modificarea-datei-limita-de-20294_248742.html

Se anunță prelungirea concursului prin modificarea datei-limită de depunere a documentelor la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de Specialist principal în Serviciul tehnologii şi securitate informaţională a patrimoniului municipal al Direcţiei relaţii patrimoniale din cadrul Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale a Consiliului municipal Chişinău. Depunerea dosarului de participare la concurs și de desfășurare a concursului vor avea loc la sediul Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale, str. Columna, 106 bir.20, telefon de contact 022- 22-02-48.

public/publications/27459405_md_anunt_cu_priv.pdf
09.10.2019

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md