Campanie de informare a cetățenilor privind sortarea corectă a deșeurilor #Esimplusasortezi #Sorteazadeseurile #Protejeazamediul: Cum sortăm deșeurile menajere

https://new.chisinau.md/ro/campanie-de-informare-a-cetatenilor-privind-sortarea-corecta-a-20292_273704.html

În contextul desfășurării Campaniei de informare privind sensibilizare a opiniei publice referitor la sortarea corectă a deșeurilor: #Esimplusasortezi #Sorteazadeseurile #Protejeazamediul, Primăria Municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii să înceapă sortarea deșeurilor menajere chiar acum. Această activitate este ușor de realizat, cu implicarea tuturor membrilor familiei, pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți.

Pentru sortare avem nevoie de două pungi: una de culoare verde pentru deșeurile reciclabile (hârtie/carton, plastic, sticlă, metal) și alta de culoare neagră, pentru cele biodegradabile (resturi alimentare, scutece, mucuri de țigară, zaț de cafea, șervețele igienice etc).

Regula nr. 1: sortăm în două fracții - deșeuri RECICLABILE și BIODEGRADABILE.

În acest fel, contribuim la protejarea mediului și la crearea unei lumi mai curate pentru noi și pentru generațiile viitoare. Încearcă și tu, este mai simplu decât crezi!

Fii responsabil, fii activ, arată că-ți pasă, și implică-te în Campania de informare și sensibilizare a opiniei publice privind sortarea deșeurilor: #Esimplusasortezi #Sorteazadeseurile #Protejeazamediul #eusortez, lansată de Primăria Municipiului Chișinău, Î. M. Regia „Autosalubritate” în colaborare cu A. O. „Reciclare”!

Doar împreună putem contribui la un oraș curat, bine amenajat și un mediu protejat!

11.04.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md