Centrul Municipal de Tineret Chișinău marchează 5 ani de activitate

https://new.chisinau.md/ro/centrul-municipal-de-tineret-chisinau-marcheaza-5-ani-de-20292_276668.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că Centrul Municipal de Tineret Chișinău marchează cinci ani de activitate continuă și dedicată în sprijinul tinerilor din Capitală.

Cu acest prilej, la Chișinău, a fost organizată o sesiune de abilitare destinată lucrătorilor de tineret din Centrele de Tineret ale Municipiului Chișinău.

Sesiunea a avut ca temă centrală suportul psihologic pentru tineri, un aspect crucial în promovarea sănătății mintale și a bunăstării acestora. Iar participanții la eveniment au luat parte la ateliere interactive și discuții pe subiecte legate de gestionarea conflictelor, comunicarea eficientă, precum și abordarea tehnicilor practice de facilitare a activităților de grup pentru tineri.

Aceste abilități și cunoștințe dobândite vor servi drept resurse valoroase pentru lucrătorii de tineret în munca lor zilnică, permițându-le să ofere un suport mai eficient și personalizat tinerilor din cele 5 Centre de Tineret din Capitală, inclusiv din cele câteva localități suburbane.

De asemenea, în perioada 14 - 18 mai 2024, în centrele din sectoare sunt organizate diverse activități dedicate tinerilor:

  • Focus Grup „Chișinău Capitala Europeană a Tineretului 2027” - joi, 16 mai, 17:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Activitate cu Autobuzul Tinerilor - vineri, 17 mai, curent, ora 15:30;
  • Atelier de gătit „Tortul aniversar” - vineri, 17 mai, curent, ora 17:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Eveniment oficial de celebrare a 5 ani de activitate a Centrului Municipal de Tineret Chișinău - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 15:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău;
  • Lansarea oficială a Centrului de Tineret Mobil pe strada pietonală - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 17:00;
  • Party cu invitați surpriză - sâmbătă, 18 mai, curent, ora 18:00, la Centrul de Tineret Buiucani.

Activități organizate pe parcursul acestei săptămâni, dedicate celor 5 ani de activitate a Centrului Municipal de Tineret Chișinău: https://www.facebook.com/events/974792840818831/

16.05.2024

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md