Circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt este restricționată

https://new.chisinau.md/ro/circulatia-motocicletelor-pe-bd-stefan-cel-mare-si-sfant-este-20292_244287.html

Primăria municipiului Chișinău informează că circulația motocicletelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt este restricționată.

Astfel, la un șir de intersecții care traversează bulevardul central al capitalei a fost reinstalat indicatorul rutier 3.5.1 (circulație interzisă motocicletelor), iar până la sfârșitul săptămânii curente, semnele rutiere vor fi amenajate la toate intersecțiile cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.    

Măsura a fost aplicată de Direcția generală transport public și că de comunicație, în baza unei prescripții a Serviciului Sistematizare a Circulației Rutiere a Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău, privind asigurarea securității la trafic. Argumentarea deciziei are drept temei demersurile din partea locatarilor de pe bulevardul nominalizat, pentru poluare fonică și a conducătorilor auto, care au menționat încălcarea de către motocicliști a regulilor circulației rutiere.

Indicatorul respectiv pe artera principală a capitalei a fost demontat în anul 2017, însă e de menționat că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt niciodată nu a fost permisă circulația motocicletelor. 

 

 

17.07.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md