Concurs de fotografie „Moldova - Share it!”

https://new.chisinau.md/ro/concurs-de-fotografie-moldova-share-it-20292_239738.html

Primăria municipiului Chişinău, în parteneriat cu Institul Polonez din Bucureşti, a lansat concursul de fotografie pentru elevi „Moldova – Share it”.

Primăria municipiului Chişinău, în parteneriat cu Institul Polonez din Bucureşti, a lansat concursul de fotografie pentru elevi „Moldova - Share it". Concursul face parte din cadrul unui proiect amplu desfăşurat în Republica Moldova, care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate şi integrare.

La concurs pot participa elevi ai liceelor, şcolilor de cultură generală, şcolilor profesionale şi colegilor, precum şi cetăţeni ai Republicii Moldova, care urmează cursurile unor şcoli postgimnaziale din alte ţări.

Participanţii vor trimite o singură poză care să înfăţişeze un moment istoric, peisaj, obiect sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate care să reprezinte Republica Moldova. Fotografiile câştigătoare vor fi publicate sub formă de cărţi poştale, care vot fi trimise către tinerii din Uniunea Europeană.

Lucrările pot fi expediate la adresa de e-mail bucuresti@instytutpolski.org până la data de 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite, vor fi selectate cele mai bune 3 fotografii, iar autorii vor fi premiaţi cu cărţi şi albume de muzică. Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina www.culturapoloneza.ro 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău
 

 

19.09.2013

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md