Concurs de materiale jurnalistice pentru reprezentanții mass media de limbă rusă, privind sporirea imaginii administrațiilor de orașe

https://new.chisinau.md/ro/concurs-de-materiale-jurnalistice-pentru-reprezentantii-mass-media-de-limba-20292_246193.html

Primăria municipiului Chișinău face apel către organizațiile de media din municipiul Chișinău, de a participa la concursul anunțat de Adunarea Internațională a Capitalelor și a Marilor Orașe (Международная Aссамблея Столиц и Крупных Городов) .

La concurs pot participa jurnaliști sau colectivele redacțiilor presei scrise, posturi tv și radio, precum și reprezentanții serviciilor de presă ale administrației orașelor.

Lucrările înaintate pentru concurs pot fi sub formă de materialele aparte, precum și realizări tematice. Participanții la concurs trebuie să prezinte succint informații despre instituția de presă și autori.

Materialele înaintate pentru concurs se vor prezenta în original, în limba rusă, fotocopii ale edițiilor de presă scrisă sau copia materialelor publicate, autentificate cu ștampila organizației, cu indicarea datei publicării în presă, pentru materialele audio și video se vor indica datele de difuzare în emisie. Subiectele trebuie să fie realizate în perioada: 1 ianuarie - 15 decembrie 2021. Materialele nu se recenzează și nu se returnează.

Lucrările înaintate pentru concurs trebuie să corespundă următoarelor criterii: actualitate, corespundere cu scopurile și intențiile concursului; accesibilitatea subiectului prezentat; originalitatea conținutului și vizibilitate în subiectul relatat; reflectarea rezultatelor vizibile privind realizarea programelor municipale despre dezvoltarea sau crearea unui mediu urban confortabil și creșterea calității vieții cetățenilor.

Totalizarea concursului și premierea învingătorilor vor avea loc la Moscova, în luna februarie 2022, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Materialele pentru concurs urmează a fi prezentate până la 15 decembrie 2021, la secretariatul Adunării Internaționale a Capitalelor și a Marilor Orașe (Международная Aссамблея Столиц и Крупных Городов), e-mail: vmm2004@mail.ru, cu specificarea „Десятый конкурс МАГ Город в зеркале СМИ”;

Adresa poștală: 119019, orașul Moscova, strada Novii Arbat,  bloc 11, etaj 19, oficiu nr. 1946; Международная Aссамблея Столиц и Крупных Городов СНГ (МАГ), на Десятый Международный Конкурс МАГ „Город в зеркале СМИ».

Detalii despre concurs pe pagina web www.e-gorod.ru, la modulul «Десятый Международный Конкурс МАГ Город в зеркале СМИ».

 

01.10.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md