Datele de contact ale responsabililor de salubrizare

https://new.chisinau.md/ro/datele-de-contact-ale-responsabililor-de-salubrizare-20292_239373.html

Primăria Chişinău informează despre posibilitatea cetăţenilor de a contacta direct gestionarii fondului locativ, responsabili de starea platourilor de acumulare a deşeurilor în zonele rezidenţiale.

Primăria Chişinău informează despre posibilitatea cetăţenilor de a contacta direct gestionarii fondului locativ, responsabili de starea platourilor de acumulare a deşeurilor în zonele rezidenţiale. Astfel, dacă chişinăuienii observă platouri insalubre sau unde nu a fost evacuat gunoiul de mai mult timp, sunt chemaţi să telefoneze responsabililor de acest serviciu: gestionarilor fondului locativ şi Regiei „Autosalubritate".

Adresele platorilor de acumulare a deşeurilor din zonele rezidenţiale ale capitalei, cu datele de contact ale gestionarilor fondului locativ cărora le aparţin, clasificate după sectoare, formă de proprietate (ÎMGFL, APLP, CCL, ACC, Departamentale) şi numele agentului economic sunt plasate pe site-ul Primăriei www.chisinau.md, la rubrica „Informaţii utile".

Informaţia prezentată pe pagina web a municipalităţii mai include numerele de telefon ale dispeceratelor (dispeceratul municipal - 022-22-22-67; dispeceratul Regiei „Atosalubritate" - 022-74-75-20); telefoanele agenţilor economici din fondul locativ, cu numele persoanei responsabile de salubrizarea platourilor de acumulare a deşeurilor şi numărul de telefon la care poate fi contactată, inclusiv numărul de telefon mobil.

LISTA platourilor de acumulare a deşeurilor menajere întreţinute de gestionarii fondului locativ (ÎMGFL, APLP, CCL, ACC, Departamentale), or. Chişinău

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

06.02.2013

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md