Demontarea decorațiunilor luminoase stradale

https://new.chisinau.md/ro/demontarea-decoratiunilor-luminoase-stradale-20292_246765.html

Primăria municipiului Chișinău informează că din 1 februarie, curent, serviciile municipale vor demonta decorațiunile luminoase cu tematică de iarnă de pe străzile capitalei, alei, parcuri și scuaruri. Subiectul a fost abordat astăzi în cadrul ședinței operative săptămânale.

Edilul capitalei a solicitat responsabililor ca unele instlații luminoase stradale care nu au neapărat motive de iarnă, să rămână în continuare conectate, ca urmare a multiplelor solicitări din partea locuitorilor capitalei.

Ion Ceban a precizat că decorațiunile au fost achiziționate de către direcții, preturi, întreprinderi, astfel ca sursele financiare municipale să nu fie alocate pentru a închiria aceste instalații, după practica anilor precedenți. În acest sens, decorațiunile electrice au fost selectate pentru a fi utilizate și în cadrul altor sărbători organizate în capitală: Paștele, Hramul Orașului etc.

E de menționat că pentru anul 2022 au fost planificate surse financiare pentru completarea numărului de instalații luminoase din capitală.

31.01.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md