Deschiderea Secţiei de terapie din cadrul Spitalului Clinic Municipal nr. 1

https://new.chisinau.md/ro/deschiderea-sectiei-de-terapie-din-cadrul-spitalului-clinic-municipal-nr-20292_241072.html

Astăzi a fost redeschisă, după reparație capitală, Secţia de terapie din cadrul Instituţiei Medico-Sanitare Publice „Spitalul Clinic Municipal nr. 1”.

Astăzi a fost redeschisă, după reparație capitală, Secţia de terapie din cadrul Instituţiei Medico-Sanitare Publice „Spitalul Clinic Municipal nr. 1". 

Subdiviziunea sus numită din cadrul Spitalului Clinic Municipal nr. 1 a fost reconstruită şi modernizată cu suportul Consiliului municipal Chişinău şi al Primăriei Chişinău şi actualmente corespund tuturor standardelor contemporane. 

În continuare, Secția de terapie va presta servicii medicale pacienților cu maladii cronice din sectorul Botanica al municipiului.

Tot astăzi, după lucrările de renovare și modernizare, în cadrul Spitalului a fost deschisă și o sală de conferințe. Aceasta va permite optimizarea procesului de instruire, atât pentru studenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu", cît și pentru colaboratorii instituției. Inaugurarea sălii este rezultatul colaborării fructuoase între USMF „N. Testemițanu", Direcția sănătății și Consiliul municipal Chișinău.  

         

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău 

 

 

08.12.2016

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md