Desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor din Chişinău

https://new.chisinau.md/ro/desfasurarea-lucrarilor-de-reabilitare-a-drumurilor-din-chisinau-20292_239122.html

Lucrările de reabilitare şi reparaţie curentă a străzilor din capitală se desfăşoară în regim normal, fără abateri de la graficele stabilite.

Lucrările de reabilitare şi reparaţie curentă a străzilor din capitală se desfăşoară în regim normal, fără abateri de la graficele stabilite.

Conform Programului de reabilitare a străzilor din Chişinău, în prezent se finalizează reparaţia străzii Petricani, unde au loc lucrări de amenajare a trotuarelor. De asemenea la sfârşitul săptămânii curente va demara ultima etapă de asfaltare şi amenajare a bordurilor pe str. Mihai Viteazul, după care lucrările de reparaţie vor continua la intersecţia străzilor Ismail - Varniţa - Calea Basarabiei şi Calea Moşilor.

În acelaşi timp, pe str. Vadul lui Vodă au loc lucrări de lărgire a carosabilului, pentru a putea absorbi un flux mai mare de maşini. În continuare, str. Vadul lui Vodă va avea trotuar doar pe o singură parte, cu acces pentru pietoni, biciclişti, utilizatori de scaun rulant, inclusiv parcări pentru maşini.

Totodată, serviciile municipale de profil efectuează lucrări curente de reparaţie a străzilor şi a căilor de acces în cartiere, în toate sectoarele capitalei. Pe parcursul săptămânii trecute au fost reparate circa 11 mii m² de drumuri, inclusiv 500 m² de marcaj rutier.

 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

11.07.2012

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md