Desfășurarea proiectelor de reabilitare a curților de blocuri din str. N. Zelinski

https://new.chisinau.md/ro/desfasurarea-proiectelor-de-reabilitare-a-curtilor-de-blocuri-din-str-20292_246982.html

Primăria municipiului Chișinău informează că în sectorul Botanica au fost inițiate două proiecte de reabilitare a curților de blocuri. Acestea se referă la adresele din str. Nicolae Zelinshi, 28/6 și 30/4. Lucrările de amenajare constau în reabilitarea trotuarelor din intercartiere, asfaltarea integrală a curților și a drumurilor de acces spre blocurile de locuințe, amenajarea parcărilor, precum și a spațiilor verzi. Tot în sectorul Botanica au fost inițiate lucrările de renovare a infrastructurii pietonale de pe str. Burebista. Astfel, pe tronsonul dintre bd.

Primăria municipiului Chișinău informează că în sectorul Botanica au fost inițiate două proiecte de reabilitare a curților de blocuri. Acestea se referă la adresele din str. Nicolae Zelinshi, 28/6 și 30/4.

Lucrările de amenajare constau în reabilitarea trotuarelor din intercartiere, asfaltarea integrală a curților și a drumurilor de acces spre blocurile de locuințe, amenajarea parcărilor, precum și a spațiilor verzi.

Tot în sectorul Botanica au fost inițiate lucrările de renovare a infrastructurii pietonale de pe str. Burebista. Astfel, pe tronsonul dintre bd. Dacia - str. Sarmizegetusa, în cadrul primei etape, va fi reabilitat trotuarul pe partea pară.  

E de menționat că programul municipal de reabilitare a curților de blocuri a început în 2021 și va avea continua în anul curent la nivelul celor 5 sectoare ale capitalei.

15.03.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md