Dorin Chirtoacă a transmis condoleanţe primarului oraşului Minsk şi directorului uzinei “Belkommunmash”

https://new.chisinau.md/ro/dorin-chirtoaca-a-transmis-condoleante-primarului-orasului-minsk-si-directorului-20292_238546.html

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă a transmis scrisori de condoleanţe primarului oraşului Minsk, Nicolai Ladutiko şi directorului uzinei “Belkommunmash”, Vladimir Koroli, în legătură cu consecinţele actului terorist, produs ieri seara în metroul din capitala Republicii Belarus.

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă a transmis scrisori de condoleanţe primarului oraşului Minsk, Nicolai Ladutiko şi directorului uzinei "Belkommunmash", Vladimir Koroli, în legătură cu consecinţele actului terorist, produs ieri seara în metroul din capitala Republicii Belarus.

 "Vă rog să transmiteţi sincere condoleanţe familiilor îndurerate din partea mea personal, cât şi din partea locuitorilor municipiului Chişinău, care sunt alături de poporul belorus în aceste clipe triste", se spune în mesajul lui Dorin Chirtoacă.

„Primăria Municipiului Chişinău condamnă actele de terorism, soldate cu pierdere de vieţi omeneşti, fenomene care nu pot avea îndreptăţire", se mai menţionează în scrisoarea de condoleanţe adresată oficialilor de la Minsk.   

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

12.04.2011

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md