Drumarii din capitală sunt implicați în lucrări de salubrizare a străzilor și de curățare a receptoarelor de captare a apelor pluviale, ca urmare a averselor

https://new.chisinau.md/ro/drumarii-din-capitala-sunt-implicati-in-lucrari-de-salubrizare-a-20292_245961.html

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de vineri, drumarii din capitală sunt antrenați în lucrări de curățare a receptoarelor de colectare a apelor pluviale și cele de salubrizare a străzilor, ca urmare a ploilor. Cele 8 echipe ale Î.M. Regia „Exdrupo" intervin mecanizat, cu 5 tractoare cu perie, 5 remorci și tot atâtea încărcătoare de gunoi, precum și manual.  La rândul lor, muncitorii de la Direcția locativ-comunală și amenajare, cca 200 persoane și 10 unități de tehnică, alături de angajații

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de vineri, drumarii din capitală sunt antrenați în lucrări de curățare a receptoarelor de colectare a apelor pluviale și cele de salubrizare a străzilor, ca urmare a ploilor.

Cele 8 echipe ale Î.M. Regia „Exdrupo" intervin mecanizat, cu 5 tractoare cu perie, 5 remorci și tot atâtea încărcătoare de gunoi, precum și manual. 

La rândul lor, muncitorii de la Direcția locativ-comunală și amenajare, cca 200 persoane și 10 unități de tehnică, alături de angajații Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi", intervin pentru salubrizarea spațiilor verzi de pe străzi și evacuarea vegetației acumulate în urma averselor.    

 

 

06.08.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md