Ex-pretorul sectorului Râşcani, Mihai Cîrlig, a intrat ilegal în biroul de serviciu

https://new.chisinau.md/ro/ex-pretorul-sectorului-rascani-mihai-cirlig-a-intrat-ilegal-in-biroul-20292_240581.html

Primăria municipiului Chişinău anunţă că în această dimineaţă, fostul pretor al sectorului Râşcani, Mihai Cîrlig, a intrat ilegal în biroul de serviciu. Autorităţile locale au sesizat poliţia despre această ilegalitate şi au solicitat evacuarea acestuia din biroul din Pretură.

Primăria municipiului Chişinău anunţă că în această dimineaţă, fostul pretor al sectorului Râşcani, Mihai Cîrlig, a intrat ilegal în biroul de serviciu.

Autorităţile locale au sesizat poliţia despre această ilegalitate şi au solicitat evacuarea acestuia din biroul din Pretură.

Informăm că Mihai Cîrlig a fost demis din funcţia de pretor al sectorului Râşcani în luna decembrie 2014. Dânsul a contestat dispoziţia privind eliberarea din serviciu, iar prima instanţă a lăsat în vigoare actul normativ. Curtea de Apel Chişinău însă a anulat hotărârea primei instanţe. Primăria municipiului Chişinău a atacat cu recurs hotărârea Curţii de Apel, dosarul urmând a fi examinat de către Curtea Supremă de Justiţie.

De menţionat că Mihai Cîrlig a fost informat oficial că nu poate intra în exercitarea atribuţiilor de funcţie, până la finalizarea procesului de judecată.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

17.07.2015

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md