Funcționalitatea iluminatului public stradal este asigurată în regim obișnuit, conform normativelor în vigoare

https://new.chisinau.md/ro/functionalitatea-iluminatului-public-stradal-este-asigurata-in-regim-obisnuit-20292_272828.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că iluminatul public stradal din oraș este conectat și deconectat zilnic în regim obișnuit, conform normativelor în vigoare și Programul anual al Î.M. Rețelele Electrice de Iluminat „Lumteh”.

Amintim că doar în luna octombrie 2022, timp de o săptămână, au fost înregistrate devieri de la graficul stabilit, urmare a deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE).

Primăria Municipiului Chișinău a depus eforturi pentru revenirea la regimul obișnuit de iluminat stradal, pentru sporirea siguranței cetățenilor.

Totodată, anunțăm că Primăria Chișinău este deschisă pentru colaborare, în scopul acordării de suport poliției, în vederea organizării campaniilor de informare privind siguranța la trafic, atât în cadrul instituțiilor/organizațiilor, cât și în școli și grădinițe.

Mai mult, informăm că APL Chișinău desfășoară multiple acțiuni pentru sporirea gradului de siguranță a cetățenilor pe străzile din capitală.

Primăria Chișinău solicită întreprinderea de măsuri radicale la nivel central în privința conducătorilor auto care nu respectă regulile circulației rutiere

12.01.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md