În capitală s-a desfășurat o amplă acțiune de salubrizare

https://new.chisinau.md/ro/in-capitala-s-a-desfasurat-o-ampla-actiune-de-salubrizare-20292_272040.html

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul acțiunii de salubrizare a teritoriului și colectare a frunzișului din curțile de blocuri desfășurată sâmbătă, 22 octombrie 2022, au participat peste 2000 de oameni. 

 Timp de 3 ore, reprezentanții serviciilor municipale, voluntari, elevi, ai Uniunii tinerilor și studenților din Moldova, simpli cetățenii, au colectat deșeuri și  frunzele din din zonele verzi ale capitalei si curțile blocurilor în care locuiesc. În total au fost fost colectate 270 tone de deșeuri vegetale. 

 În context, menționăm că prin efortul comun al comunității au fost colectate deșeurile vegetale, iar pană la finalizarea campaniei de salubrizare de toamnă (30 Noiembrie) serviciile municipale urmează să organizeze acțiuni similare. 

 Primarul General al capitalei, Ion Ceban a îndemnat cetățenii să fie activi prin implicare la efortul depus în cadrul inițiativei municipalității de salubrizare.

 Menționăm că pe parcursul zilei de sâmbătă, în cadrul acțiunii municipalității de colectare organizată a frunzișului, au fost evacuate 55 rute de deșeuri vegetale.

22.10.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md