În preajma Pomului de Anul Nou din Scuarul Catedralei a fost inaugurată Căsuța lui Moș Crăciun

https://new.chisinau.md/ro/in-preajma-pomului-de-anul-nou-din-scuarul-catedralei-a-20292_246603.html

Primăria municipiului Chișinău informează că joi seara a fost inaugurată Căsuța lui Moș Crăciun, în scuarul Catedralei, în preajma Arcului de Triumf. Reședința Moșului va putea fi vizitată zilnic de copii, de la 17:00, până la 19:00, iar în weekend de la 14:00 la 19:00.

Astfel, cei mici, care n-au reușit să scrie o scrisoare cu dorințe de Anul Nou, pot veni în centrul capitalei să-i șoptească lui Moș Crăciun dorințele lor, să facă poze, să cânte și să recite poezii.

La inaugurarea reședinței Moșului a participat Primarul General, Ion Ceban, viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, șefa Direcției Cultură, Valentina Volontir, alți reprezentanți ai municipalității și mai mulți copii cu părinții lor. Cei mici au recitat poezii, au cântat, au dansat și bineînțeles i-au transmis scrisorile Moșului.

Edilul capitalei a felicitat locuitorii orașului cu prilejul sărbătorilor, urându-le un an îmbelșugat, cu sănătate și bucurii.  

Seara a continuat cu un program muzical de colinde şi cântece de Crăciun, prezentat de colectivele școlilor de muzică din oraș și de artiștii autohtoni. În Scuarul Catedralei a evoluat și Orchestra Ministerului Afacerilor Interne, cu o suită de melodii de Crăciun.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Chișinău și Direcția cultură. Pe parcursul sărbătorilor de iarnă, în centrul capitalei vor mai fi organizate diverse activități cultural - artistice. 

24.12.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md