Incendiu produs pe teritoriul ÎM „Piaţa Centrală”

https://new.chisinau.md/ro/incendiu-produs-pe-teritoriul-im-piata-centrala-20292_240815.html

Primăria municipiului Chişinău informează că în seara zilei de ieri, 25 mai 2016, la ora 21.42, un incendiu puternic a izbucnit pe teritoriul ÎM „Piaţa Centrală”. Flăcările au cuprins o construcţie privată, magazin de materiale de construcţii, cu două nivele, amplasată pe teritoriul Pieţei Centrale.

Primăria municipiului Chişinău informează că în seara zilei de ieri, 25 mai 2016, la ora 21.42, un incendiu puternic a izbucnit pe teritoriul ÎM „Piaţa Centrală". Flăcările au cuprins o construcţie privată, magazin de materiale de construcţii, cu două nivele, amplasată pe teritoriul Pieţei Centrale. Imobilul avea acces direct spre str. Bulgară, dar şi o intrare de pe teritoriul pieţei. În urma incendiului, a ars acoperişul construcţiei, iar flăcările s-au extins în total pe o suprafaţă de peste 1000 metri pătraţi.

Pentru lichidarea incendiului, la faţa locului cu intervenit 15 autospeciale şi 60 de pompieri. Incendiul a fost lichidat complet către ora 24.00. În urma incendiului, nicio persoană nu a avut de suferit.

Conform informaţiilor preliminare prezentate de către Serviciul Situaţii Excepţionale al MAI, focul a afectat acoperişul construcţiei, dar şi bunurile materiale de la nivelul doi. S-a reuşit salvarea bunurilor şi obiectelor de la parterul magazinului. Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

 

26.05.2016

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md