Întâlnire de lucru a viceprimarului Angela Cutasevici cu reprezentanții organizației umanitare „World Vision” privind gestionarea problemei refugiaților din Ucraina

https://new.chisinau.md/ro/intalnire-de-lucru-a-viceprimarului-angela-cutasevici-cu-reprezentantii-20292_273660.html

Viceprimarul Angela Cutasevici a întrevedere cu reprezentanții organizației umanitare „World Vision”, Youssef Mhanna, Director Executiv și Viorica Bulat, Manager de Proiect, în cadrul căreia au fost discutate și planificate un șir de acțiuni care urmează a fi realizate în comun cu Administrația Publică Locală Chișinău.

Angela Cutasevici a menționat că acțiunile privind gestionarea crizei refugiaților din Ucraina rămâne a fi o prioritate pentru Primăria Chișinău, astfel că parteneriatul cu „World Vision” este realizat în continuare prin intermediul unor proiecte educaționale destinate copiilor, durabile și cu impact pe termen lung.

Prin intermediul donatorilor externi, organizația „World Vision” a ajutat la dotarea cu echipament tehnic necesar a beneficiarilor Centrului municipal de plasament pentru refugiați din sectorul Râșcani.

„World Vision” este o organizație umanitară de ajutorare și dezvoltare, axată pe copii. De la declanșarea crizei refugiaților din Ucraina, instituția a avut un rol important, fiind prezentă și oferind cu generozitate suport comunității de refugiați ucraineni, chiar din primele zile de război.

05.04.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md