Intervenția serviciilor municipale pentru deszăpezire și combaterea poleiului

https://new.chisinau.md/ro/interventia-serviciilor-municipale-pentru-deszapezire-si-combaterea-poleiului-20292_272822.html

Primăria Municipiului Chișinău informează pe parcursul nopții trecute, serviciile municipale de întreținere a drumurilor și cele ale Regiei locativ-comunale și amenajare au intervenit la deszăpezire și combaterea poleiului pe arterele de circulație din oraș.

Astfel, angajaţii Î.M. Regia „Exdrupo” au activat pe străzi cu 14 utilaje specializate, fiind împrăștiat 144 tone de material antiderapant și 11 tone de sare tehnică, pentru prevenirea formării poleiului pe străzile principale și secundare unde circulă transportul public, inclusiv pe căile de acces spre suburbii.

Totodată, Regia locativ-comunală și amenajare a intervenit mecanizat cu 17 utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiat 32 tone de antiderapant. De asemenea, au fost mobilizați 148 muncitori, pentru combaterea poleiului în staţiile de aşteptare, la trecerile de pietoni, în intercartiere și la accesele în curți.

Primăria Municipiului Chişinău cheamă participanții la trafic să conducă cu prudență și să adapteze viteza la condițiile de oraș.

Totodată, gestionarii/proprietarii de imobile sunt îndemnați să deszăpezească teritoriile adiacente spaţiilor pe care le administrează.

12.01.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md