Intervenţia serviciilor municipale pentru lichidarea consecinţelor vântului puternic de noaptea trecută

https://new.chisinau.md/ro/interventia-serviciilor-municipale-pentru-lichidarea-consecintelor-vantului-pute-20292_243583.html

Primăria municipiului Chişinău informează că la ora actuală, în capitală nu sunt străzi sau trotuare blocate din cauza copacilor și crengilor doborâte, ca urmare a vântului puternic din noaptea de miercuri spre joi. Serviciile municipale continuă intervenția pe adresele unde sunt înregistrate situații problematice. Astfel, pe parcursul nopții, muncitorii de la Î.M ,,Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", au intervenit pe 11 adrese. De asemenea, s-a intervenit și la intersecţia străzilor Eugen Coca - Ion Neculce şi str. N. Testemiţanu, 22/2

Primăria municipiului Chişinău informează că la ora actuală, în capitală nu sunt străzi sau trotuare blocate din cauza copacilor și crengilor doborâte, ca urmare a vântului puternic din noaptea de miercuri spre joi. Serviciile municipale continuă intervenția pe adresele unde sunt înregistrate situații problematice.

Astfel, pe parcursul nopții, muncitorii de la Î.M ,,Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", au intervenit pe 11 adrese. De asemenea, s-a intervenit și la intersecţia străzilor Eugen Coca - Ion Neculce şi str. N. Testemiţanu, 22/2 din capitală, unde au fost afectate liniile electrice.

Menționăm că serviciile municipale sunt regim de alertă pentru a interveni la necesitate, în contextul menținerii codului galben de schimbare bruscă a vremii pe parcursul zilei de astăzi.

Municipalitatea îndemnă locuitorii capitalei să fie vigilenți, să nu-și parcheze automobilele sub copaci și să nu blocheze accesul în curțile de bloc. În caz de înregistrare a situațiilor problematice, ca urmare a condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

 

 

06.02.2020

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md