Întreținerea sistemului de iluminat stradal din capitală

https://new.chisinau.md/ro/intretinerea-sistemului-de-iluminat-stradal-din-capitala-20292_247344.html

Întreprinderea municipală Rețelele Electrice de Iluminat „LUMTEH" continuă lucrările de reparație și modernizare a iluminatului public stradal.

Astfel, pe parcursul săptămânii trecute a fost finalizată reparația iluminatului pietonal pe str. Ciuflea, ambele părți. Lucrările au inclus 8 pasaje pietonale, unde au fost montate suporturile și corpurile de iluminat, care au fost deja conectate la rețea.

Pe str. Ceucari, str. Nicolae Costin, bd. Dacia, str. Alexei Șciusev și str. Alexei Mateevici au avut loc lucrări de întreținere a suporturilor de iluminat, iar pe str. 27 Martie 1918 au fost montați piloni și vopsite suporturile.

Lucrări de montare a pilonilor au fost executate și pe str. Dumitru Râșcanu, iar pe str. Academician A. Saharov au fost îndeplinite lucrări de îndreptare a stâlpilor.

De rând cu lucrările de reparație planificate, întreprinderea Regia „LUMTEH" execută și activități de remediere a avariilor care se produc pe drumurile municipale, săptămâna trecută fiind reparate 135 de felinare.

În continuare, Regia „LUMTEH" intervine la schimbarea cablajului pe str. Mircești și str. Nicolae Costin, iar în săptămâna curentă vor începe lucrările de modernizare a consolelor de control a iluminatului public din sectorul Centru.

În context, e de menționat că în anul curent este planificată schimbarea a 150 de console de control a sistemului de iluminat pe tot teritoriul municipiului.

07.06.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md