Întrevederea Primarului General cu reprezentanții Fondului ONU pentru Populație și ai UNICEF pentru Europa și Asia Centrală

https://new.chisinau.md/ro/intrevederea-primarului-general-cu-reprezentantii-fondului-onu-pentru-populatie--20292_246958.html

Primarul General, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu Natalia Kanem Director Executiv UNFPA, Fondul ONU pentru Populație și Afshan Khan, Director Regional UNICEF pentru Europa și Asia Centrală, care efectuează în aceste zile vizite de lucru în Republica Moldova.

Oficialii au fost însoțiți de Ion Ceban într-o vizită de documentare la Centrul de triere și plasament de urgență de la C.I.E. „Moldexpo", instituție gestionată de Primăria Chișinău. Edilul capitalei i-a informat pe oaspeți despre condițiile de plasament oferit refugiaților ucraineni, precum și situația de la celelalte centre de plasament deschise pe teritoriul municipiului Chișinău.

„Am comunicat înalților oficiali despre ajutorul pe care îl acordă Primăria Chișinău tuturor persoanelor care au venit din Ucraina, precum și de sprijinul pe care îl primim din partea partenerilor externi, a agenților economici și a cetățenilor”, a conchis Primarul General.

10.03.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md