La licitația funciară cu strigare au fost adjudecate terenuri din intravilanul municipiului Chișinău în sumă totală de 120 milioane de lei

https://new.chisinau.md/ro/licitatie-funciara-cu-strigare-privind-vanzarea-cumpararea-si-obtinerea-dreptulu-20292_273726.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că în cadrul licitației funciare cu strigare privind vânzarea-cumpărarea și obținerea dreptului de încheierea contractului de locațiune a terenurilor din intravilanul municipiului au fost adjudecate 7 loturi în sumă totală de 120 de milioane de lei.

Cel mai scump lot solicitat la licitație (cu suprafața de 3,3 ha) a fost adjudecat la prețul de 49,5 milioane de lei, pentru destinația obiect compatibil cu zona S (instituții de sănătate) din str. N. Milescu Spătaru. Prețul stabilit inițial a fost de 15 milioane de lei.

Un alt teren (cu suprafața de 0,86 ha) a fost adjudecat la suma de 40 milioane de lei, destinația ansamblu rezidențial, zona C2-R6, perimetrul bd. Mircea cel Bătrân – str. N. Sulac – str. N. Milescu Spătaru – str. Bucovinei. Prețul stabilit inițial a fost de 20 de milioane de lei.

Și lotul nr. 2 expus la licitație a fost solicitat la un preț bun, fiind adjudecat la costul de 15,6 milioane de lei, prețul inițial fiind de 4 milioane. Terenul respectiv, cu suprafața de 0,38 ha, are destinația obiect compatibil cu zona R6, amplasat pe str. Nicolae Milescu Spătaru.

La concurs au fost expuse spre vânzare-cumpărare 17 terenuri cu diverse destinații: ansamblu rezidențial zona C2-R6, construcție locativă, zona R3, construcție locativ-individuală, zona R2, obiect compatibil cu zona C7, obiect compatibil cu zona S, precum și spații pentru deținătorii de terenuri adiacente.

12.04.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md