Licitaţie pentru proiectarea lucrărilor de reconstrucţie a Parcului „Valea Morilor”

https://new.chisinau.md/ro/licitatie-pentru-proiectarea-lucrarilor-de-reconstructie-a-parcului-valea-morilo-20292_239864.html

Primăria municipiului Chişinău anunţă că deocamdată n-a fost desemnat proiectantul lucrărilor de reconstrucţie a lacului „Valea Morilor”, pe motiv că la prima licitaţie, organizată în luna septembrie, n-a depus actele niciun participant, iar la cea de-a doua a participat doar un singur ofertant.

Primăria municipiului Chişinău anunţă că deocamdată n-a fost desemnat proiectantul lucrărilor de reconstrucţie a lacului „Valea Morilor", pe motiv că la prima licitaţie, organizată în luna septembrie, n-a depus actele niciun participant, iar la cea de-a doua a participat doar un singur ofertant.

Astfel, până la finele anului 2013, Direcţia Construcţii Capitale a Primăriei Chişinău va anunţa o licitaţie repetată, a treia, în acest an, privind proiectarea reconstrucţiei Parcului „Valea Morilor", pentru ca în 2014 să înceapă lucrările de amenajare propriu zise.

Conform caietelor de sarcini elaborate de Direcţia Construcţii Capitale, tranşa I de amenajare a Parcului Valea Morilor include: cele 2 scări din granit; lucrări contra alunecărilor de teren, podul de acces de pe str. Grigorescu, iluminatul public la cele 2 scări din Parc, cât şi din jurul lacului, amenajarea plajei, reţelele inginereşti (apeduct şi canalizare); reconstrucţia Teatrului Verde etc.

Proiectarea obiectivului „Reconstrucţia lacului de acumulare Valea Morilor, etapa IV (amenajarea Parcului Valea Morilor  (tranşa I)" 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

29.11.2013

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md