Mesaj de felicitare Postului PRO TV Chişinău la 10 ani

https://new.chisinau.md/ro/mesaj-de-felicitare-postului-pro-tv-chisinau-la-10-ani-20292_237804.html

Am putea spune că PRO TV Chişinău e o televiziune model, care ne exprimă pe noi şi ne inspiră, în măsura în care suntem capabili să răspundem cerinţelor actuale ale vieţii şi provocărilor timpului.

Dragă echipă PRO TV Chişinău!
Acum 10 ani se deschidea la Chişinău un nou post de televiziune, eveniment care a atras imediat atenţia opiniei publice. Încă de la începuturi PRO TV s-a impus prin dinamism şi fermitate, prin promovarea adevărului şi reflectarea veridică a faptelor, prin evidenţierea problemelor cu care se confruntă cetăţeanul zi de zi şi prin  participarea la soluţionarea lor. Aceştia sunt pilonii de bază pe care se sprijină activitatea PRO TV Chişinău. 
De zece ani suntem împreună. Am putea spune că PRO TV Chişinău e o televiziune model, care ne exprimă pe noi şi ne inspiră, în măsura în care suntem capabili să răspundem cerinţelor actuale ale vieţii şi provocărilor timpului.
Vă urăm audienţă maximă, acoperire pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană şi ca echipa PRO TV, în continuare, să fie la fel de unită şi puternică, pentru a ajuta societatea noastră să gândească liber! 
La mulţi ani! 
Cu respect,
Dorin Chirtoacă,
Primar General al municipiului Chişinău

 

03.09.2009

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md