O delegație a municipalității efectuează o vizită de lucru în orașul Valencia

https://new.chisinau.md/ro/o-delegatie-a-municipalitatii-efectueaza-o-vizita-de-lucru-in-20292_247752.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 3-7 septembrie 2022, o delegație a municipalității efectuează o vizită oficială în orașul Valencia, Spania, pentru a stabili noi parteneriate de dezvoltare și cooperare bilaterală.

În cadrul vizitei oficiale la Primăria Valencia, delegația din Chișinău, în frunte cu viceprimarul Olga Ursu, a avut o întrevedere cu reprezentații administrației publice locale, unde a fost convenită semnarea mai multor acorduri de colaborare în perioada următoare care să prevadă dezvoltarea pe domeniile: economie, turism, tineret, sustenabilitate, eficiență energetică.

Potrivit viceprimarului capitalei, Olga Ursu, administrația orașului Valencia este deschisă sa împărtășească modul de facilitare și de lansare a start-up-urilor pentru tineri și monitorizarea acestora, Valencia fiind al treilea oraș din Spania cu cel mai mare număr de start-up-uri viabile și existente la moment.

Totodată, reprezentanții autorităților locale din Valencia au fost invitați să-și împărtășească experiența în cadrul Forumului Economic organizat de Primăria municipiului Chișinău, în perioada 30 septembrie - 01 octombrie 2022.

06.09.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md