Panouri cu informații utile pentru participanții la Sărbătoarea Hramul orașului Chișinău, amplasate la intrările în PMAN

https://new.chisinau.md/ro/panouri-cu-informatii-utile-pentru-participantii-la-sarbatoarea-hramul-20292_277857.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că la toate intrările către Piața Marii Adunări Naționale au fost amplasate panouri informative pentru cetățeni, cu detalii despre locațiile importante ale sărbătorii Hramului orașului Chișinău, pentru zilele de 13-14 octombrie 2024.

Măsura a fost luată în scopul bunei orientări către zonele care îi interesează pe oameni.

Pe panourile informative, amplasate pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la str. V. Alecsandri și str. Maria Cebotari, avem Programului Hramului orașului Chișinău, pentru zilele de duminică și luni, 13-14 octombrie, amplasarea zonelor: pentru copii, cea cu bucătărie tradițională, cea a producătorilor autohtoni, whine zone, Orășelul European, târgurile meșterilor populari și a apicultorilor, amplasarea WC-urilor bio etc.

Tot aici, cetățenii pot vedea informația că pe 13 și 14 octombrie 2024, transportul public municipal care traversează centrul orașului va activa cu program prelungit, până la ora 02:00.   

13.10.2024

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md