Pericolul sporit de incendii se vamenţine şi în săptămâna viitoare

https://new.chisinau.md/ro/pericolul-sporit-de-incendii-se-vamentine-si-in-saptamana-viitoare-20292_237244.html

Şeful interimar al Secţiei protecţie civilă a Direcţiei situaţii exepţionale a municipiului Chişinău Vitalie Mutaf solicită orăşenilor maximum de vigilenţă la securitatea antiincendiară în timpul când îşi petrec timpul liber în parcurile sau alte zone de ...

Şeful interimar al Secţiei protecţie civilă a Direcţiei situaţii exepţionale a municipiului Chişinău Vitalie Mutaf solicită orăşenilor maximum de vigilenţă la securitatea antiincendiară în timpul când îşi petrec timpul liber în parcurile sau alte zone de odihnă din oraş. Declaraţia a fost făcută în cadrul şedinţei operative a Primăriei Chişinăului şi survine în urma majorării în ultimul timp a cazurilor de aprindere a gazoanelor din parcuri.

Potrivit lui Vitalie Mutaf, pe parcursul săptămânii trecute colaboratorii Direcţiei situaţii exepţionale au înregistrat de 66 de incendii a gazoanelor, iar duminică numărul solicitărilor ridicându-se la 18. Totodata, in municipiu pe parcursul saptaminii trecute au fost inregistrate alte 15 incendii. După cum a afirmat Mutaf, în timpul incendiilor produse pe parcursul săptămânii n-au fost înregistrate decese umane, în schimb au fost deteriorate 5 unităţi de transport. Şeful interimar al Secţiei protecţie civilă a remarcat că, dat fiind că prognozele meteo indică că temperaturile de 30-34 grade Celsius se vor menţine şi în ultimul timp, pericolul de incendii se va menţine şi în continuare.

 

            Direcţia Relaţii Publice a                        6.08.2007

            Primăriei mun. Chişinău
06.08.2007

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md