Pregătirea fondului locativ municipal către sezonul rece

https://new.chisinau.md/ro/pregatirea-fondului-locativ-municipal-catre-sezonul-rece-20292_236899.html

Lucrările de pregătire a fondului locativ către perioada de încălzire sunt în etapa de finalizare. Din punct de vedere tehnic, adică lucrările de profilaxie a reţelelor inginereşti în blocurile municipale, sunt realizate aproape integral, a informat în cadrul şedinţei operative de la Primărie viceprimarul Vladimir Coteţ.

Lucrările de pregătire a fondului locativ către perioada de încălzire sunt în etapa de finalizare. Din punct de vedere tehnic, adică lucrările de profilaxie a reţelelor inginereşti în blocurile municipale, sunt realizate aproape integral, a informat în cadrul şedinţei operative de la Primărie viceprimarul Vladimir Coteţ. Până la această oră, unele întreprinderi municipale au semnat deja paşapoartele, care confirmă pregătirea blocului locativ pentru începerea sezonului de încălzire.

Situaţia este una mai complicată în cazul blocurilor gestionate de Asociaţiile Proprietarilor de Locuinţe Private, Cooperativele de Construcţie a Locuinţelor sau în blocurile departamentale. În acest sens, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a solicitat intensificarea conlucrării  preturilor de sector, furnizorului de agent termic cu gestionarii blocurilor, pentru pregătirea către sezonul rece. De asemenea, urmează a fi întocmite grafice de reeşalonare a dotoriilor pentru încălzire, astfel încât până la începerea sezonului de termoficare nivelul de achitare a populaţiei să fie de 100 de procente.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

14.09.2010

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md