Premierea participanților concursului municipal „Dictare pentru fiecare”

https://new.chisinau.md/ro/premierea-participantilor-concursului-municipal-dictare-pentru-fiecare-20292_247734.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că miercuri, 31 august 2022, în cadrul manifestărilor cultural-artistice, prilejuite de Sărbătoarea Limbii Române, desfășurate în Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare și Sfânt”, au fost premiați câștigătorii concursului municipal ,,Dictare pentru fiecare”.

Cei 10 premianți, care au obținut la testare note de 10, 9 și 8, au primit diplome și premii bănești din partea viceprimarului capitalei, Angela Cutasevici.  

Participanții care au scris testul pe nota 10 au fost premiați cu câte 1000 de lei (2 participanți), nota 9 - 700 de lei (7 participanți) și nota 8 - 500 de lei (1 participant). Premiile au fost oferite de Primăria Municipiului Chișinău.

La  concursul desfășurat pe 24 august, a.c., în incinta Facultății de Litere a Universității de Stat din Moldova, au participat 57 de persoane care au dorit să-și testeze cunoștințele de gramatică și exprimare corectă. 

Amintim că evenimentul este organizat tradițional cu prilejul Sărbătorii Limbii Române de Primăria Municipiului Chișinău, Facultatea de Litere a Universității de Stat din Moldova și Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu. 

 

01.09.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md