Prezentarea la Chişinău a traseelor turistice din Alba Iulia

https://new.chisinau.md/ro/prezentarea-la-chisinau-a-traseelor-turistice-din-alba-iulia-20292_239490.html

Mâine, 26 aprilie 2013, Agenţia „Carolina Tour” din România organizează la Chişinău prezentarea traseelor turistice din Alba Iulia. E de menţionat că Agenţia „Carolina Tour” a renovat şi gestionează Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Mâine, 26 aprilie 2013, Agenţia „Carolina Tour" din România organizează la Chişinău prezentarea traseelor turistice din Alba Iulia. E de menţionat că Agenţia „Carolina Tour" a renovat şi gestionează Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. 

Amintim că Cetatea bastionară Alba Carolina din Alba Iulia este cea mai reprezentativă cetate de peste Prut, considerată, totodată, cea mai bine conservată şi cea mai decorată fortificaţie de tip Vauban din Europa. Aici se găsesc obiective istorice de însemnătate primordială pentru România.

În această cetate, într-un palat vechi de 300 de ani, a fost amenajat un Hotel Medieval de 5 stele. Agenţia „Carolina Tour" este principalul promotor al acestui hotel şi a tuturor celorlalte obiective care au fost incluse în Ansamblul Arhitectural Hotel Medieval: precum Traseul Celor Trei Fortificaţii, Poarta de Sud a Castrului Roman, Centrul de Echitaţie, Traseul Eroii Neamului Românesc sau Garda cu soldaţi în uniforme de epocă.

Cetatea Alba Carolina ocroteşte între zidurile sale şi alte comori de maximă însemnătate din punct de vedere cultural şi istoric.

Evenimentul va avea loc vineri, 26 aprilie 2013, ora 11.00, în sala VIP a Hotelului „Codru", intrarea din str. Maria Cebotari.

 Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

25.04.2013

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md