Primăria Chişinău continuă campania de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi

https://new.chisinau.md/ro/primaria-chisinau-continua-campania-de-colectare-a-ajutoarelor-pentru-sinistrati-20292_237493.html

Pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, chişinăuienii au adus îmbrăcăminte, jucării, plăpumi, lenjerie pentru pat, detergenţi, veselă, produse alimentare.

La primăria municipiului Chişinău şi în cadrul preturilor de sector continuă colectarea  ajutoarelor pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor. Sute de colete au fost aduse de către locuitorii oraşului Chişinău la sediile primăriei şi preturilor unde au fost create centre speciale de colectare a ajutoarelor. 


 


Pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, chişinăuienii au adus îmbrăcăminte, jucării, plăpumi, lenjerie pentru pat, detergenţi, veselă, produse alimentare. „Materialele de construcţie şi obiectele mari, precum mobila, vor fi ridicate direct de la proprietar”, a informat Eugenia Clapatiuc şef adjunct al Direcţiei Administrative a Primăriei mun. Chişinău. 


 


Serviciile de resort ale primăriei vor elabora un mecanism de distribuire a ajutoarelor materiale colectate. De asemenea, s-au stabilit legături cu reprezentanţii administraţiilor publice locale din republică pentru a fi distribuită suma de 5 mii de lei, din milionul alocat din fondul de rezervă al municipiului Chişinău, persoanelor care şi-au pierdut casele în urma inundaţiilor. 


 


Fiecare persoană poate dona obiecte de primă necesitate, produse alimentare nealterabile, îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic, materiale de construcţie, etc. Centrele de colectare sunt deschise pe tot parcursul zilei. 


 


Direcţia Relaţii Publice,


Primăriei mun. Chişinău


 


04.08.2008

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md