Primăria Chişinău propune economisirea agentului termic

https://new.chisinau.md/ro/primaria-chisinau-propune-economisirea-agentului-termic-20292_238494.html

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a recomandat astăzi consumatorilor din Chişinău să economisească agentul termic, în legătură cu temperaturile ridicate din ultimele zile.

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a recomandat astăzi consumatorilor din Chişinău să economisească agentul termic, în legătură cu temperaturile ridicate din ultimele zile. Şeful administraţiei municipale a solicitat gestionarilor fondului locativ să oprească încălzirea pe timp de zi, iar în instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar livrarea agentului termic va fi oprită pe timp de noapte.

În instituţiile publice sezonul de termoficare va fi închis deja începând cu data de 14 martie a.c., a anunţat Dorin Chirtoacă. Şi doar în spitale şi grădiniţe, potrivit primarului de Chişinău, agentul termic va fi livrat în regim obişnuit. Edilul capitalei consideră că aceasta ar însemna o economie substanţială atât pentru cetăţeni, cât şi pentru bugetul municipal.

În Primăria Chişinău agentul termic este închis deja, iar temperatura este suportabilă, a mai remarcat primarul capitalei. Cât priveşte încheierea sezonului de încălzire în municipiul Chişinău, Dorin Chirtoacă a subliniat că această decizie va fi luată în urma consultărilor cu cetăţenii.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

14.03.2011

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md