Primarul General l-a primit în vizită pe Ambasadorul Turciei în Republica Moldova

https://new.chisinau.md/ro/primarul-general-l-a-primit-in-vizita-pe-ambasadorul-turciei-in-20292_247516.html

Primarul General, Ion Ceban, l-a primit astăzi în vizită pe Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Turcia, Halil Gürol Sökmensüer, care își încheie misiunea diplomatică în Republica Moldova.

Cei doi oficiali au abordat în cadrul întrevederii situația actuală, crizele cu care ne confruntăm, precum mersul proiectelor Municipiului Chișinău implementate cu succes.

În cadrul discuției, Ion Ceban i-a comunicat lui Halil Gürol Sökmensüer despre suportul și colaborarea pe care o are Primăria Chișinău cu Ambasada Turciei și cu Agenția Internațională de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) în Republica Moldova.

„Am ținut să menționez că datorită conlucrării pe care am stabilit-o anterior cu partea trucă, avem realizate mai multe proiecte frumoase de infrastructură pentru Chişinău. Printre acestea sunt Aleea Pictorilor din str. Columna şi „covorul moldovenesc" din pavaj, aplicat pe Aleea Pietonală din bd. Grigore Vieru", a declarat Primarul General.

Totodată, edilul capitalei a mulțumit pentru suportul generos primit din partea TIKA în gestionarea crizei refugiaților și a pandemiei de COVID.

14.07.2022

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md