Reparația scării de acces spre lacul nr.1 din Parcul „Valea Trandafirilor”

https://new.chisinau.md/ro/reparatia-scarii-de-acces-spre-lacul-nr1-din-parcul-valea-20292_246515.html

Primăria municipiului Chișinău informează că scara de la intrarea în Parcul „Valea Trandafirilor" din direcţia străzii Trandafirilor, cu acces spre lacul nr.1 a zonei de odihnă, va fi renovată.   Lucrările de reparaţie a obiectivului vor consta în reconstrucția treptelor, fortificarea pereţilor de sprijin, cu lungimea de 300 de metri liniari, schimbarea bordurii - 200 metri liniari, precum și amenajarea aleii din preajmă. E de menționat că, în perioada următoare, va fi lansată licitaţia privind achiziționarea lucrărilor de proiectare pentru reabilitarea integrală a

Primăria municipiului Chișinău informează că scara de la intrarea în Parcul „Valea Trandafirilor" din direcţia străzii Trandafirilor, cu acces spre lacul nr.1 a zonei de odihnă, va fi renovată.  

Lucrările de reparaţie a obiectivului vor consta în reconstrucția treptelor, fortificarea pereţilor de sprijin, cu lungimea de 300 de metri liniari, schimbarea bordurii - 200 metri liniari, precum și amenajarea aleii din preajmă.

E de menționat că, în perioada următoare, va fi lansată licitaţia privind achiziționarea lucrărilor de proiectare pentru reabilitarea integrală a sectorului din parc, unde în prezent este degradată infrastructura pietonală.

Proiectul presupune renovarea aleii pietonale, instalarea sistemului de iluminat,  amenajarea a două terenuri de tenis de câmp, a unui teren de baschet, de volei, de joacă, precum și a unui teren destinat plimbării câinilor şi a unuia pentru recreere. 

 

 

08.12.2021

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md