Serviciile municipale specializate se află în teren pentru înlăturarea situațiilor problematice în urma averselor

https://new.chisinau.md/ro/serviciile-municipale-specializate-se-afla-in-teren-pentru-inlaturarea-20292_275310.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că echipele de intervenție din subordinea regiilor comunale și de exploatare a drumurilor au intervin din primele ore ale dimineții pentru a lichida situațiile problematice pe unele adrese din capitală, în urma averselor.

Astfel, echipele Î.M. Regia „Exdrupo" au intervenit la deblocarea rețelelor de canalizare pluvială pe Calea Ieșilor și str. I. Creangă, pentru reluarea circulației transportului public pe adresele menționate.

Și echipele regiilor „Asociația gospodărire a spațiilor verzi” și REI „Lumteh” au intervenit pentru a înlătura consecințele unui arbore prăbușit pe str. Petru Movilă.

Pentru anunțarea situațiilor problematice cauzate de ploi, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul central municipal, tel. 022 22-22-67 sau 022 22-26-04.

Primăria Chișinău îndemână oamenii, în contextul anunțării de cod galben de vânt și instabilitate atmosferică pe durata zilei de 12 noiembrie, curent, să fie precauți pe străzi sau în curți, iar automobiliștii să evite parcarea sub arbori.

12.11.2023

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md