Serviciile municipale sunt antrenate la lichidarea consecințelor ploilor torențiale

https://new.chisinau.md/ro/serviciile-municipale-sunt-antrenate-la-lichidarea-consecintelor-ploilor-torenti-20292_277615.html

Primăria Municipiului Chișinău informează că toate serviciile municipale intervin în sectoare capitalei în contextul ploilor torențiale declanșate din noaptea zilei de sâmbătă.

Regiile de exploat a drumurilor, cele locativ comunale și de întreținere a spațiilor verzi sunt antrenate la lichidarea consecințelor provocate de rafale de vânt și cantitățile de apă acumulate pe străzi, parcuri și scuaruri.

Astfel, străzile care au fost inundate din cauza cantității mari de precipitații căzute în această după amiază sunt ușor deblocate.

De asemenea, au fost inundate mai multe subsoluri ale caselor particulare și blocurilor de locuit, râurile și unele lacuri de acumulare au ieșit din albie, iar mai multe parcuri au fost inundate.

Totodată, potrivit datelor oferite de serviciul hidrometeorologic de stat, urmează intr-o oră și alte episoade de ploi puternice pe teritoriul municipiului Chișinău.

În acest context, facem apel către cetățeni să nu iasă în stradă fără necesitate.

14.09.2024

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md