Serviciile municipale vor activa şi în această noapte pentru deszăpezirea străzilor, primarul general va monitoriza situaţia pe teren

https://new.chisinau.md/ro/serviciile-municipale-vor-activa-si-in-aceasta-noapte-pentru-deszapezirea-20292_237907.html

La fel ca şi în noaptea trecută, primarul general Dorin Chirtoacă se va afla pe parcursul întregii nopţi în teren, pentru a monitoriza executarea lucrărilor.

Serviciile municipale vor activa pe parcursul întregii nopţi pentru a deszăpezi străzile din oraş, la fel cum au activat şi în noaptea precedentă. Vor fi implicate la capacitate maximă toate unităţile de transport şi utilajele din dotarea întreprinderilor municipale, inclusiv autospecialele de împrăştiere a materialului antiderapant şi a celor de curăţare a trotuarelor. 
La fel ca şi în noaptea trecută, primarul general Dorin Chirtoacă se va afla pe parcursul întregii nopţi în teren, pentru a monitoriza executarea lucrărilor. În acest sens, invităm şi reprezentanţii mass-media la ora 03.00 de noapte să urmărească mersul executării lucrărilor de deszăpezire. 
Mâine dimineaţă, joi, la ora 8.30, va avea loc şedinţa operativă a serviciilor municipale cu privire la situaţia din municipiu în urma ninsorilor. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

16.12.2009

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md