Situaţia la moment la staţia de pompare a apei din Vadul lui Vodă

https://new.chisinau.md/ro/situatia-la-moment-la-statia-de-pompare-a-apei-din-20292_237483.html

Un cablu care aprovizionează cu energie electrică staţia de pompare a apei din Vadul lui Vodă, a ieşit din funcţiune. Această defecţiune nu pune în pericol funcţionarea staţiei.

Astăzi, în jurul orei 12.00, un cablu care aprovizionează cu energie electrică staţia de pompare a apei din Vadul lui Vodă, a ieşit din funcţiune. Această defecţiune nu pune în pericol funcţionarea staţiei, deoarece staţia dispune de alte 3 cabluri de rezervă, unul dintre care aerian şi nu poate fi afectat de nivelul apei. 


 


Astfel, aducem la cunoştinţa opiniei publice că municipiul Chişinău este asigurat şi în continuare cu apă potabilă în regim normal. De asemenea, vă informăm că la această oră nivelul apei a atins cota de 19,15 m. Până la  nivelul critic care ar pune în pericol staţia de aprovizionare cu apă mai este o rezervă suficientă, datorită măsurilor de protecţie suplimentare care au fost luate de serviciile responsabile. 


 


Pentru a evalua situaţia de la staţia de pompare a apei şi consecinţele inundaţiilor în zona de odihnă din Vadul lui Vodă, primarul general Dorin Chirtoacă îi convoacă într-o şedinţă de lucru pe toţi responsabilii din cadrul serviciilor municipale de resort. Şedinţa va avea loc la staţia de pompare a apei şi va începe la ora 16.00. 


 


Direcţia Relaţii Publice,


Primăria mun. Chişinău


 



 

30.07.2008

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md