Stagiu de formare în Germania pentru funcţionarii publici

https://new.chisinau.md/ro/stagiu-de-formare-in-germania-pentru-functionarii-publici-20292_238440.html

Tinerele cadre de conducere din sectorul public sunt invitate să aplice pentru participarea la seminarul internaţional de perfecţionare de patru săptămâni, organizat de Carl-Friedrich Goerdeler-Kolleg für Good Governance.

Tinerele cadre de conducere din sectorul public sunt invitate să aplice pentru participarea la seminarul internaţional de perfecţionare de patru săptămâni, organizat de Carl-Friedrich Goerdeler-Kolleg für Good Governance.

Colegiul Carl Friedrich Goerdeler für Good Governance este un program internaţional de perfecţionare pentru tinerele cadre de conducere (sau care aspiră la funcţii de conducere) din sectorul public (administraţie publică, instituţii publice, organizaţii de interes social, etc.) din Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, Turcia şi Ucraina.

Candidaţii vor avea ocazia să se familiarizeze cu reglementările europene, să experimenteze tehnicile administraţiei germane în cadrul unor instituţii publice şi private. Stagiul de formare se va desfăşura sub sloganul "Good Governance" (guvernare responsabilă).

Activitatea Colegiului are loc în  cooperare cu Asociaţia germană de politică externă şi Reprezentanţa Comisiei Europene în Germania.

Cereri de înscriere pot depune cei care sunt din Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, Turcia, Ucraina şi locuiesc în aceste ţări.  Aceştia trebuie să fie deţinători ai diplomelor de studii superioare, care au experienţă de lucru în sectorul public. Candidaţii trebuie să propună o idee concretă de proiect despre Calitatea bunei guvernări, management şi comunicare. Cunoaşterea limbilor germană şi engleză este obligatorie.

Seminarele se vor desfăşura în limba germană. În caz de necesitate se organizează cursuri de limbă germană de la  29 august 2011, până la 10 septembrie 2011, în Germania.

Inscrierea se efectueaza online pe pagina de internet www.goerdeler-kolleg.de.  Data limită de depunere a cererilor este 28 februarie 2011.

Goerdeler-Kolleg 1

Goerdeler-Kolleg 2

Goerdeler-Kolleg 3

Goerdeler-Kolleg 4

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

 

03.02.2011

© 2024. Pagina oficială a Municipiului Chișinău. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Brand.md